RESULT SPM BATCH'94
Saturday, March 3, 2012 | 5:11 AM | 0 weird people
Assalamualaikum..........
Wahhhh, dah bulan 3 ekh? tak lama lagi result SPM keluar. OMYGOSHH! :O seram sejuk ni aku dengar. sumpah seram. >.< *gedikkejap* oke, korang dah tahu bila result SPM keluar? hah-2? tahu tak? tak tahu! nampak sgt korang tk appreciate dgn keadaan sekeliling. huhuhu. *sengih* Oke untuk pengetahuan korang. result keluar *drummer* 22/3 ni! *clapclap* oke sumpah seram sebenarnya :')


Apa-2 pon kita mesti berdoa dan bertawakal agar keputusan kita cemerlang dan terrbaekk. At least pon bg lah keputusan kita tu bg parents kita lapang dada dan boleh bawak pegy mana-2. InsyaAllah, Hopefully. Aminnn~ :) 

Antara-3 korang semua mesti nak result kita tu BEST kan. Kay aku tahu. :) Sama mcm aku. Walaupon kita tak tahu time kita jawab tu ada yg betol ke tak, tapi kita mesti kene yakin kan-3. Tapi insyaAllah kalau kita sentiasa berdoa mintak ngan tuhan bg result kita baik, InsyaAllah tuhan makbulkan. Allah takkan sia-2 kan doa hambanya yg penoh dgn harapan, malah Allah merasa malu kalau tk dikabulkan doa hambanya apabila kita mintak dgn penoh harapan. :) InsyaAllah. 

Aku harap semuanya mudah-2 an the best untuk Batch' 94 tahun ni. apa keputusan yg kita dapat kita kene terima sbb itulah yg kita usahakan selama ni. oke, All the Best. 
Assalamualaikum.....


Holla! This is my blog. Ini blog suraiza. ok? So be nice on my blog. Don't rude! :) Tak suka tekan button home kat bawah ok? Dah baca please shout kat CBOX! bye :)

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Life Scene
The Author
Holla! I'm Suraiza Othaman, nice name sweetie :P Hahaha sweet 19 ;) Taken Already. Ehemm ehemm and thanks for read my blog dear. A lot Thanks and do follow ok? Jangan lupa shout sekali kat cbox tau. bye, Levchuu.