BARANG DAH MAHAL.
Thursday, January 12, 2012 | 5:33 AM | 0 weird people
kay, Assalamualaikum. 
semalam saya beli barang mekap haiyooo. banyak mahal. -.-'' padahal lah barang kecik molek jea. uisshhh. nasib baik guna duit sendiri tak guna duit parents. :) tapi asal dari parents jugak, yelaaaa. duit keluar bank yg dah lama simpan dari kecik molek lg. =) wahhh, comeyy-2. *perasaan* okayy. sekarang nak cerita. betapa susahnya parents-2 kita cari duit ken? lg ken sekarang brg dah byk naik mahal. apa-2 semua mahal dah berduit. dalam zaman sekarang ni takde benda dah yang free-2. kahwin free pon lastly kene duit tahu. heheh *akaljahat*


semalam beli apa jea. 4 ketul jea. takdelah banyak sgt ken tapi bwh 100 jugak habis :O inilah namanya nak kerja. kalau tak ikot grooming, alamat kene dende rm1. kalau asyik tk pakai, rm1 memanjang, tak ke kaya dia nanti kebas duit kite jea *marah* kay, cool-2. ini kalau bg budak-2 load memang tak kesah. tapi saya ni bukan load tetap saya akan kesah walaupun seposen. *prihatin*


malas nak cerita banyak, sebab pasal duit-2 ni tak fikir lg. yelaaa. belom kawen. papehal dari awal kita memang sepatutnya belajar cara untuk berjimat cermat. :) jangan biasakan diri sentiasa boros dan terlalu boros. lebih senang beli barang banyak-2 dan mengalahkan anak-2 load. =) okayy, renung-2kan dan selamat beramal. Assalamualaikum. 



Holla! This is my blog. Ini blog suraiza. ok? So be nice on my blog. Don't rude! :) Tak suka tekan button home kat bawah ok? Dah baca please shout kat CBOX! bye :)

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Life Scene
The Author
Holla! I'm Suraiza Othaman, nice name sweetie :P Hahaha sweet 19 ;) Taken Already. Ehemm ehemm and thanks for read my blog dear. A lot Thanks and do follow ok? Jangan lupa shout sekali kat cbox tau. bye, Levchuu.